Multifunctionele snijder voor groenten en fruit, inclusief mandoline, groenteschaaf en diverse snijbladen

- 5%

 142,99

EAN

4903462659679

Taal handleiding

Universeel

Categorieën

Koken & Tafelen Keukengerei Raspen, Schillers & Snijders Mandolines

Laatste update op juni 22, 2024 12:54 am
SKU: 9300000143958598 Categorie:
 • Nieuwe manieren om groenten te proeven met de groentesnijder
 • Elektrische groentesnijrobot voor vermoeidheidsvrij snijden
 • Roestvrijstalen messen voor duurzaamheid en scherpte
 • Makkelijk te gebruiken en BPA-vrij voor gezondheid
 • Imetec biedt innovatieve en gebruiksvriendelijke apparaten aan
 • Controleer stekker en hopper bij eventuele problemen
  Uw recensie toevoegen

  Nieuwe manieren om van je groenten te genieten – Met de groentespiraalsnijder snijd je je groenten in spaghetti, tagliatelle of pappardelle vorm om van de diverse smaken te genieten. Ideaal om klassieke tarwepasta te vervangen, is courgettespaghetti een geweldig vegetarisch en veganistisch alternatief!
  Elektrische Groente Snijrobot – De groentespiraalsnijder maakt het voor jou gemakkelijk omdat het je groenten snijdt zonder dat je vermoeid raakt. De motor is stil en krachtig. Al je groenten zullen snel gesneden zijn, klaar om te proeven. De container van de elektrische spiraalsnijder is geschikt voor een hoeveelheid groentespaghetti van 500 ml.
  RVS Messen – De groentespaghetti machine bevat 3 duurzame en super scherpe roestvrijstalen groenteslijpcones. Met elk kegelvormig stuk kun je je courgettes, wortels of andere groenten van jouw keuze snijden in de vorm van spaghetti, tagliatelle of pappardelle.
  Gebruiksgemak en BPA-vrij – De groentesnijder is zeer eenvoudig te gebruiken. Selecteer eenvoudig de groenteslijpkegel van jouw keuze en plaats de groente die je wilt snijden stevig in. De elektrische spiraalsnijder is ontworpen in BPA-vrije materialen om je een gezond en kwalitatief hoogwaardig product te garanderen.
  Imetec maakt je leven makkelijker – Italiaans familiebedrijf, Imetec ontwikkelt een compleet assortiment eenvoudig te gebruiken en efficiënte kleine huishoudelijke apparaten voor thuis. Onze producten zijn innovatief en ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je het beste te ondersteunen in jouw culinaire creativiteit.
  Opmerking: Als het product niet werkt, controleer dan of de stekker goed is geplaatst, en of de trechter correct is geïnstalleerd.

  Multifunctionele snijder voor groenten en fruit, inclusief mandoline, groenteschaaf en diverse snijbladen
  Multifunctionele snijder voor groenten en fruit, inclusief mandoline, groenteschaaf en diverse snijbladen

   142,99

  Koken-bakken.nl
  Logo