Santokumes van SIDANO in Japanse stijl, 17 CM – Keukenmes van hoogwaardig High carbon staal met ergonomisch houten handvat – Santoku Stijl

 19,95

Merk

Norras

Kleur

Bruin

Type handgreep handgrepen

Ergonomisch

Materiaal handgreep handgrepen

Hout

Materiaal lemmet

Damascusstaal

Lengte lemmet

6 t/m 10 cm

Product breedte

5 cm

Product lengte

30 cm

Product gewicht

0.23 kg

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

EAN

9509732486294

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Reparatie type

Carry-in

Materiaal

Damaststaal

Vaatwasser veilig

Nee

Verpakking breedte

8.60 cm

Verpakking hoogte

3.30 cm

Verpakking lengte

35.50 cm

Verpakkingsgewicht

0.41 kg

Verpakkingsinhoud

1x Santoku mes

Categorieën

Koken & Tafelen Keukenmessen Koksmessen Damastmessen

Materiaal handvat

Hout

Laatste update op maart 2, 2024 7:15 pm
SKU: 9300000123309475 Categorie:
  • Japans Santokumes van hoogwaardig High carbon staal met ergonomisch houten handvat
  • Geschikt voor chef-koks en kookliefhebbers
  • Korter en lichter dan het koksmes, met recht lemmet en puntig einde
  • Ideaal voor snijden van plakken, groente, fruit, vis en vlees
  • Specifieke snijtechniek: beweging van achter-boven naar beneden-voor
  • Eenvoudig te onderhouden, niet vaatwasserbestendig
  • Specificaties: lemmet van Damascusstaal, lengte van 7 cm, gewicht van 0.23 kg
  • Verpakking bevat 1x Santoku mes, met 1 jaar fabrieksgarantie
    Uw recensie toevoegen

    SIDANO Japans Santokumes 17 CM – Keukenmes van hoogwaardig High carbon staal – Santoku – Ergonomisch Houten Handvat
    Ben je een echte chef-kok of een keukenexpert? Ongeacht je niveau, een echt Santokumes mag niet ontbreken in je keuken.
    Het Japanse santokumes wordt ook wel het Aziatische koksmes genoemd met een lengte van 17-18 centimeter, iets korter en lichter dan een gewoon koksmes.
    Het santokumes onderscheidt zich door het rechte lemmet met een gelijkmatige breedte over de hele lengte en loopt naar een punt aan het einde.
    Met dit mes kun je moeiteloos plakken snijden, groenten, fruit, vis en vlees bereiden.
    Het gebruik van dit mes vergt een specifieke snijtechniek van achter-boven naar beneden-voor, waarbij je je vingers niet tegen het lemmet kunt houden.
    Makkelijk in onderhoud
    Het wordt aanbevolen om het mes met de hand schoon te maken en niet in de vaatwasser te doen. Zorg er ook voor dat je het regelmatig slijpt om optimaal te kunnen blijven gebruiken.

    Santokumes van SIDANO in Japanse stijl, 17 CM – Keukenmes van hoogwaardig High carbon staal met ergonomisch houten handvat – Santoku Stijl
    Santokumes van SIDANO in Japanse stijl, 17 CM – Keukenmes van hoogwaardig High carbon staal met ergonomisch houten handvat – Santoku Stijl

     19,95

    Koken-bakken.nl
    Logo